- Konular
- 6
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
pc den hala giremiyorum ben siz girebiliyor musunuz ?anlık problem olabilir sanırım şimdi düzelmiş görünüyor erişim var.
Dediğim gibi yaparsanız çözülür, topluluktaki insanlarda dediğimi yaptıktan sonra düzelmiş. Konu sabah saatlerinde açılmış uzun süredir varmış yani belli olmaz ne zaman düzeleceğivpn açtım ona rağmen giremedim uzun sürer mi acaba
Makeworld'e girdiğinde "makerworld.com/tr" olarak mı giriyor ? bende /tr olunca girmiyor nedense, bambu lab'in forumuna göz attığımda da bir çok kişinin erişimi yokmuş bende anlamadım vallaİlginç bende giriyor yine baktım problem yok acaba sorun tam olarak ne olsa
Zaten sorunu yaşayan çoğu kişi normalde /en açıyordu fakat şuan /nl /ru /tr /cs gibi uzantılarla açılıyor diyolar ve burda arkadaşların attığı hata alınıyormuş, "makeworld.com/en" olarak yazsak bile /tr olarak düzeltip o hatayı veriyor büyük ihtimal bi bug tarzı bir şey yaşanıyor umarım en kısa zamanda düzeltirler/en olarak açılıyor. Bunun TR var mıydı![]()