Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular MAKER WORLD ? ( çöktümü )

eyuphanakd

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
6
Yaklaşık 4 saatir giremiyorum sadece bende mi sorun var onu ögrenmek için açtım konuyu ?

Ekli dosyalar

• sdaxz.webp
    sdaxz.webp
    13.5 KB · Görüntüleme: 3
Bende hem siteden hem uygulamadan giremiyorum, sunucularda bir problem var büyük ihtimal

zaten tr ip de yavaş çalışıyordu (EU iplerde hızlı çalışıyor) suan butun ülkeleri denedim açamadım siteyi sabah namazından beri

anlık problem olabilir sanırım şimdi düzelmiş görünüyor erişim var.

Bende de durum aynı pc den açılmıyor hiç bir şekilde

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-09-23 162314.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-23 162314.webp
    15.9 KB · Görüntüleme: 3
Bende chrome ve brave'den açınca otomatikmen "makerworld.com/tr" uzantısı açılıyor, "tr" yi "en" yapıyorum gene tr olup sizde olan hatayı veriyor ancak edge ile "makerworld.com/en" açınca sorunsuz bir şekilde girebiliyorum sizde edge tarayıcısı ile dediğim uzantıda giriş sağlayabilirsiniz

Ben chrome'un dilini ingilizce yaptım tekrar düzelince türkçeye çevireceğim, dili değiştirdiğimde /tr yerine /en açılmaya başladı, sizde dilerseniz çözülene kadar bu şekilde kullanabilirsiniz

vpn açtım ona rağmen giremedim uzun sürer mi acaba

vpn açtım ona rağmen giremedim uzun sürer mi acaba
Dediğim gibi yaparsanız çözülür, topluluktaki insanlarda dediğimi yaptıktan sonra düzelmiş. Konu sabah saatlerinde açılmış uzun süredir varmış yani belli olmaz ne zaman düzeleceği

Bambu Stuido uygulamasında da giriş yapamıyordum dili ingilizceye aldıktan sonra orda da düzeldi. BambuStudio'yu ingilizce yapmak bu adımları kullanabilirsiniz;
1758659695855.webp

1758659749653.webp

Bu işlemi yaptıktan sonra uygulama kendini resleyecek ve Bambu Stüdyodan da "Online Models" kısmından makeworlde erişebileceksiniz

İlginç bende giriyor yine baktım problem yok acaba sorun tam olarak ne olsa

İlginç bende giriyor yine baktım problem yok acaba sorun tam olarak ne olsa
Makeworld'e girdiğinde "makerworld.com/tr" olarak mı giriyor ? bende /tr olunca girmiyor nedense, bambu lab'in forumuna göz attığımda da bir çok kişinin erişimi yokmuş bende anlamadım valla :D

/en olarak açılıyor. Bunun TR var mıydı :)

Zaten sorunu yaşayan çoğu kişi normalde /en açıyordu fakat şuan /nl /ru /tr /cs gibi uzantılarla açılıyor diyolar ve burda arkadaşların attığı hata alınıyormuş, "makeworld.com/en" olarak yazsak bile /tr olarak düzeltip o hatayı veriyor büyük ihtimal bi bug tarzı bir şey yaşanıyor umarım en kısa zamanda düzeltirler

Bende tarayıcı dilini değiştirmeden önce aynı hatayı alıyorum ve /en olarak yazdığında /tr olarak açılıp hata veriyordu şuan dili ingilizce yaptım /en olarak açılıyor fakat /tr yapmak istediğimde gene otomatik /en yapıp siteyi açıyor büyük ihtimal bi bug düzelir en yakın zamanda

1758678740619.webp
Tarayıcınızda web siteleri, listede desteklenen ilk dilde görüntülenir. Aşağıdaki listeden tercihlerinizi yeniden sıralayabilirsiniz.İngilizceyi en üste çıkarınca site açıldı
Tr seceneği varmış ama ben hep ingilizce kullanıyordum çeviri iyi değildi galiba

Büyük ihtimal /tr yoktu ancak update ile bağlantılı aktif hale getirdiler(yakında gelebilir türkçe hali) yoksa türkçe seçili olduğu için otomatikmen eskiden de türkçede giriyor olurduk. Web archivende baktım /tr uzantısı yokmuş dediğim gibi bir bug galiba yakında da /tr uzantısı gelecek gibi :D

Geri