Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Logo Anahtarlık Tasarlama Hk.

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Bambu Lab A1 Combo
🔹 Kullanılan Filament
Beta PLA+
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu Studyo

Tlhsbt

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
5
Merhaba arkadaşlar

Çalıştığım şirkete anahtarlık yapıcam logosunu makerworld sitesinden anahtarlık yaptırdım fakat düzgün baskı alamadım en yüksek kalitede bastırım 0.08mm ile (0.4mm nozzle bambu a1) ama kaliteli olmadı. Çevirdiğim yer mi kötü ben mi beceremedim yardımlarınıza ihtiyacım var çok fazla logo ile anahtarlık yapıyorlar bende yapmak istedim ama sonuç hüsran

Ekli dosyalar

• IMG_1222.webp
    IMG_1222.webp
    85.6 KB · Görüntüleme: 4
  • 1E930328-686D-4DC4-8129-130F0AB94828.webp
    1E930328-686D-4DC4-8129-130F0AB94828.webp
    109.2 KB · Görüntüleme: 4

Çözüldü Logo Anahtarlık Tasarlama Hk.

Bu tarz düşük boyutlarda detay baskı almak zaten problem iken, üstüne logonun basit olmaması işi zorlaştırır. Öncelikle logoyu basit sade hale getirmek işi kolaylaştırır.

+ gördüğünüz genelde plaka baskı Türk bayrağı vs vs. Unutmayalım katman üstüne katman yapan bir teknoloji kullanıyoruz, detay + kalite bu tarz şeylerde beklemek doğru değil. 0.4 yerine 0.2mm nozul taksanda o logoyu basman çok zor.

Bununla ilgili 2 tane konu bırakıcam nozul ile ilgili. Ayrıca bu tarz baskılarda iyi bir hesap yapmak ve o hesaba göre tasarım yapmak daha iyi sonuçlar almaya neden olur.

...
Bu tarz düşük boyutlarda detay baskı almak zaten problem iken, üstüne logonun basit olmaması işi zorlaştırır. Öncelikle logoyu basit sade hale getirmek işi kolaylaştırır.

+ gördüğünüz genelde plaka baskı Türk bayrağı vs vs. Unutmayalım katman üstüne katman yapan bir teknoloji kullanıyoruz, detay + kalite bu tarz şeylerde beklemek doğru değil. 0.4 yerine 0.2mm nozul taksanda o logoyu basman çok zor.

Bununla ilgili 2 tane konu bırakıcam nozul ile ilgili. Ayrıca bu tarz baskılarda iyi bir hesap yapmak ve o hesaba göre tasarım yapmak daha iyi sonuçlar almaya neden olur.

Çözüm

adam haklı biraz daha modeli basitleştir melisin

Geri