Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kızakların ve millerin bakımı ve Yağlama için tavsiye ihtiyacı

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Bambulab A1 Combo + Bambulab A1 Mini
🔹 Kullanılan Filament
Creality hyper pla
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu Studio

Emrecixin

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
5
Merhaba makinenin yanında verilen yağlar tükenmek üzere, Tavsiye edeceğiniz en uygun yağ markası nedir önerileriniz varsa bekliyorum. nasıl temin edileceği hakkında yardımcı olursanızda sevinirim. WD40 dışında olsun lütfen.

Çözüldü Kızakların ve millerin bakımı ve Yağlama için tavsiye ihtiyacı

Herhangi bir ucuzluk pazarına gidip normal klasik makina yağı alabilirsin, bu eskiden dikiş makinesi yağlarından aşağıdaki resim En ideali o, bunun dışında internetten klasik gres yağı şeffafda olabilir.

1752855102213.webp
Herhangi bir ucuzluk pazarına gidip normal klasik makina yağı alabilirsin, bu eskiden dikiş makinesi yağlarından aşağıdaki resim En ideali o, bunun dışında internetten klasik gres yağı şeffafda olabilir.

1752855102213.webp

Çözüm

Ekli dosyayı görüntüle 548
bu galiba gress yağı için, Lubricant Oil içinde önereceğiniz bir marka vs var mıdır ?

çok önemli değil marka
lubricant oil olarak geçen yağdan bulamadım da internette rayları gene bu gres yağıyla yağlayabilir miyiz yoksa onun için ayrı bir şey mi almam lazım lubricant oil olarak yazdığımda hiç sonuç yok

lubricant oil olarak geçen yağdan bulamadım da internette rayları gene bu gres yağıyla yağlayabilir miyiz yoksa onun için ayrı bir şey mi almam lazım lubricant oil olarak yazdığımda hiç sonuç yok

Marka önemli değil, klasik makine yağı veya gres yağı yeterli. Hatta WD-40 bile sıksan olur

Marka önemli değil, klasik makine yağı veya gres yağı yeterli. Hatta WD-40 bile sıksan olur
lubricant oil'i raylara, gress oili ise yaylara sürün diyordu yanlış bilmiyorsam bambunun sitesinde onun için sormuştum hem raylara hem yaylara fotoğrafını attığınız gres yağını sürebilirim yani değil mi

lubricant oil'i raylara, gress oili ise yaylara sürün diyordu yanlış bilmiyorsam bambunun sitesinde onun için sormuştum hem raylara hem yaylara fotoğrafını attığınız gres yağını sürebilirim yani değil mi

Sürebilirsin sorun yok

Geri