Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kenarları yazmıyor ne yapmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin

Arif

Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Sebebi ne bilen yardımcı olursa sevinirim iyigünler

Ekli dosyalar

• IMG_20250523_173513.webp
    IMG_20250523_173513.webp
    271.2 KB · Görüntüleme: 7
P1s combo evet yaptım hocam köşelrde duruyor

P1s combo evet yaptım hocam köşelrde duruyor

Ne desem bilemedim doğrusu. Çünkü; bunun tek bir nedeni veya bakılması gereken bir yer yok. Herhangi bir şeyden kaynaklı olabilir. Bunun için buradan ne kadar çok bilgiye sahip olursak ben veya bir başkası o kadar daha çok yardımcı olabiliriz.

Örnek: Yazıcı marka model, kullanılan filament marka ve türü. Kullandığın sıcaklık ayarları hatta filament profil türü. Hatta baskı ayarlarının görüntüleri + yazıcının profilini değiştirdiyseniz oradaki ekstruder ayarlarınız. Hatta ve hatta yazılım ve dilimleme programlarınız son sürüm ile güncel olup olmadığı vs vs vs

veya en önemlisi bu kalibrasyonu yapamadınız bunun yerine küçük bir model testi basmaya çalışıp aynı problem oldu mu, Farklı bir filament varsa bunu çıkartıp o filament ile denediniz mi, denediyseniz aynı sorun mu.

Benim aklıma gelen şimdilik bunlar :) Yani bu bilgiler ile yazılımsal mı + ayarlardan mı + yoksa yazıcının extruderinden mi yoksa nozuldan mı yoksa hotend problemi gibi olayı çözmemiz için yardımcı olacaktır.

hocam makinayı sıfırlayıp tekrar kurulum yapıp baskı almayı denediniz mi? yada benzeri durum bendede olmuştu masanın üstünden baska yere taşıdıgım zaman tekrar kalibre tekmediğim için acaba öyle bir durum varmı

Problem çözüldü ilginiz teşekkür ederim

K Faktörü yanlış kaydetmişim. 0.2 olması gerekirken 0.200 yapmışım

Çözüm

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri