Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Her baskıda bed leveling secenegi açılmalı mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ens41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
P1s
🔹 Kullanılan Filament
Porima
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu studio

ens41

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
2
Her baskıda studio bed leveling yapmak istiyor biraz zaman kaybi gibi geldi bana siz tecrubeli arkadaslardan hangi araliklarla yapilmali yazici yeri değiştiğinde tabla yerinden cikarildaginda vs ? Ekstra baskı oncesi yapilmasini tavsiye ettiginiz bir kalibrasyon var mi ?

Çözüldü Her baskıda bed leveling secenegi açılmalı mi

Yani üst üste baskı aldığın durumlarda yaptırmana gerek yok. Özellikle tablayı oynatmıyorsan hiç gerek yok.
Bence masan ve yazıcın sağlam bir şekilde sabitse çok fazla titreşim engel bir durum yoksa sürekli yapmak elzem değil galiba ama ben yine de her seferinde yapıyorum 5-6 dk sürüyor zaten, baskı aldığım 5-6 saatleri düşününce iptal etmiyorum açıkçası :)

Bence masan ve yazıcın sağlam bir şekilde sabitse çok fazla titreşim engel bir durum yoksa sürekli yapmak elzem değil galiba ama ben yine de her seferinde yapıyorum 5-6 dk sürüyor zaten, baskı aldığım 5-6 saatleri düşününce iptal etmiyorum açıkçası :)
Evet uzun baskilarda cok skinti degil ama bazen 20 30dklik baskilarda göze geliyor :)

Ben günde 1 kere ilk baskıda yaptırıyorum. Devam eden baskılarda gerek duymuyorum pek.

Yani üst üste baskı aldığın durumlarda yaptırmana gerek yok. Özellikle tablayı oynatmıyorsan hiç gerek yok.

Çözüm
Geri