Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular Hangi Yazıcıyı Almalıyım

JRdelta74

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
1
Merhaba ben ilk defa yazıcığım ve yazıcıyı genelde birşeyler satmak için almayı düşünüyorum mesela oyun bıçakları valoranttaki bıçaklar gibi veya başka bişi bunun için hangi modeli almalıyım bu 3 modelden birini düşünüyorum: Bambu Lab P2S, Bambu Lab P1S Combo, Bambu Lab P1S (Combosuz) veya dükkanımda satmak için ufak oyuncaklar bu konu hakkında fazla bir bilgim yok ve karar veremedim fazlada uğraşmak istemiyorum hangisini tercih etmeliyim

İnstagram + diğer konu içerisine yorumuna cevap yazdım bakabilirsin :)

@HakaN teşekkür ederim yardım ettiğiniz ve ilgilendiğiniz için birçok yerden yazdım kusura bakmayın

sorun değil :) sen dediğim gibi bütçen varsa direk P2S yapıştır geç cihazlar zaten gelmeye başladı beklemezsin sipariş sonrası

@HakaN formu nasıl çözüldü olarak kapatabilirim

tamamdır çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın en yakın zaman 1milyon olmanız dileğiyle

hocam son olarak Bambu Lab P1S Combo (AMS 2 Pro) mu sizce Bambu Lab P2S (Combosuz) mu hocam çünkü renkli daha mantıklı gibi geldi combosuz larda anladığım kadarıyla 1den fazla renk kullanamıyoruz

hocam son olarak Bambu Lab P1S Combo (AMS 2 Pro) mu sizce Bambu Lab P2S (Combosuz) mu hocam çünkü renkli daha mantıklı gibi geldi combosuz larda anladığım kadarıyla 1den fazla renk kullanamıyoruz

evet combo önemli işlevselliği mevcut yani burada 2 seçeneğin var.

P2S combosuz alıp daha sonradan bütçe ayarlayıp daha sonradan ams 2 pro alabilme imkanın var.

veya hiç uğraşmayayım hocam direk alacağım dersen AMS 2 Pro ise P1S olur. Dikkat et orda eski AMS olanlarda var.

fark ettim hocam eski olanları, ams ile ams2 pro arasında büyük bir fark var mıdır?

.

Son düzenleme:
Geri