Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bambu lab da delik delme özelliği yok değil mi ? ben çizimden anlıyorum. dediğim gibi solid de dosyayı düzenleyebilsem işlerim çoktan hallolurdu.Bunun için işini bilen bir tasarımcı yani çizimci olunması gerek.
oo. teşşekür ederim.hemen inceliyorum.Aşağıya eklediğim kısa short videolarına göz at çok fazla yok zaten. Soruların çoğunun cevabı var.
böldükten sonra delik delemiyorum doğru mu ?Aşağıya eklediğim kısa short videolarına göz at çok fazla yok zaten. Soruların çoğunun cevabı var.
bu arkadaş tarif etmiş.Bambu Stüdyo üzerinden sağ click ile Negatif parça ekle diye bir kavram ama orası tamamen yeteneğine kalmış bir durum. İstediğini yapabilir misin emin değilim belki farklı video içeriği aratıp başkası çektiyse bakmanda fayda olabilir ama Bambu stüdyoda düzenleme yapmak çok mantıklı değil, işlemler kısıtlı.
sürekli bu hata ile karşilaşıyorum.Bambu Stüdyo üzerinden sağ click ile Negatif parça ekle diye bir kavram ama orası tamamen yeteneğine kalmış bir durum. İstediğini yapabilir misin emin değilim belki farklı video içeriği aratıp başkası çektiyse bakmanda fayda olabilir ama Bambu stüdyoda düzenleme yapmak çok mantıklı değil, işlemler kısıtlı.
sürekli bu hata ile karşilaşıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.