Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hakan beyin dediklerine ek olarak filament taklaya gelmiş nemli olabilir gibi
Peki tekrar hızını eski haline getirip denedin mi? denediysen sorun aynı mı ?
Bunu yaşayan biri vardı geçenlerde; çözümü tekrar Bambu Stüdyo üzerinden yukarıda seçeneklerde yer alan kalibrasyon ayarlarından otomatik kalibrasyonu başlatıp düzeldi demişti.
Kalibrasyonda Akış Dinamiği ve Akış hızı testi yapıyorsun. Yaparken sana testler veriyor, o testlerdeki verileri girerek tamamlıyorsun ve yazıcının tüm akış kalibrasyonları olmuş oluyor. İstersen bunu dene ortalama 30 dakikanı
Makineyle kalibrasyon bile yapamıyorum çok saçma bir şey oldu anlayamadım düzeltemedim dePeki tekrar hızını eski haline getirip denedin mi? denediysen sorun aynı mı ?
Bunu yaşayan biri vardı geçenlerde; çözümü tekrar Bambu Stüdyo üzerinden yukarıda seçeneklerde yer alan kalibrasyon ayarlarından otomatik kalibrasyonu başlatıp düzeldi demişti.
Kalibrasyonda Akış Dinamiği ve Akış hızı testi yapıyorsun. Yaparken sana testler veriyor, o testlerdeki verileri girerek tamamlıyorsun ve yazıcının tüm akış kalibrasyonları olmuş oluyor. İstersen bunu dene ortalama 30 dakikanı filan alır.
yapamadın tamam ama cıhazda sorun ne hata vs ne verıyor fabrıka ayarlarına dön sıfırla vsMakineyle kalibrasyon bile yapamıyorum çok saçma bir şey oldu anlayamadım düzeltemedim de
yapamadın tamam ama cıhazda sorun ne hata vs ne verıyor fabrıka ayarlarına dön sıfırla vs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.