Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Flament Akış Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murathan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Bambu Lab P1S
🔹 Kullanılan Filament
ender pla
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu stüdyo
Baskıların parça parça akmasını engelleyemedim nozzle temizliğini yaptım tıkanıklık vs yok. Flament değiştirip deneme yaptım ama sorun hep aynı. Yazıcı hızını çok ses yapıyor diye yüzde 50 ye düşürmüştüm. Daha sonra böyle oldu

Peki tekrar hızını eski haline getirip denedin mi? denediysen sorun aynı mı ?

Bunu yaşayan biri vardı geçenlerde; çözümü tekrar Bambu Stüdyo üzerinden yukarıda seçeneklerde yer alan kalibrasyon ayarlarından otomatik kalibrasyonu başlatıp düzeldi demişti.

Kalibrasyonda Akış Dinamiği ve Akış hızı testi yapıyorsun. Yaparken sana testler veriyor, o testlerdeki verileri girerek tamamlıyorsun ve yazıcının tüm akış kalibrasyonları olmuş oluyor. İstersen bunu dene ortalama 30 dakikanı filan alır.

Hakan beyin dediklerine ek olarak filament taklaya gelmiş nemli olabilir gibi

Bunu yaşayan biri vardı geçenlerde; çözümü tekrar Bambu Stüdyo üzerinden yukarıda seçeneklerde yer alan kalibrasyon ayarlarından otomatik kalibrasyonu başlatıp düzeldi demişti.

Kalibrasyonda Akış Dinamiği ve Akış hızı testi yapıyorsun. Yaparken sana testler veriyor, o testlerdeki verileri girerek tamamlıyorsun ve yazıcının tüm akış kalibrasyonları olmuş oluyor. İstersen bunu dene ortalama 30 dakikanı

Kalibrasyonda Akış Dinamiği ve Akış hızı testi yapıyorsun. Yaparken sana testler veriyor, o testlerdeki verileri girerek tamamlıyorsun ve yazıcının tüm akış kalibrasyonları olmuş oluyor. İstersen bunu dene ortalama 30 dakikanı filan alır.
Makineyle kalibrasyon bile yapamıyorum çok saçma bir şey oldu anlayamadım düzeltemedim de

Kalibrasyon yapmaya kalktığında aynı şekil filament akıtmıyor mu ?

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri