Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dostum senın yazıcın ne marka model Bambu oldugunu varsayarsakçözdüm. yazıcının nozle içinde filament olmayınca çıkmadı. 275 dereceye getirdim. filamenti nozle den çıkacak şekilde filament sürdüm. issue solved.
Dostum senın yazıcın ne marka model Bambu oldugunu varsayarsakçözdüm. yazıcının nozle içinde filament olmayınca çıkmadı. 275 dereceye getirdim. filamenti nozle den çıkacak şekilde filament sürdüm. issue solved.
Nozzle ısınmasına vs. gerek yok. Menüden Feeding/UNLOAD secılır filament çıkartılır, ardından yeni filament takılır. Filamentin sonuna kadar gitmesi sağlanır, yani hotende tam olarak hafif ittir. Daha sonra Menüden "Feeding/Load veya Retry" komutu verilir ve yazıcı kullanılmaya başlanır.çözdüm. yazıcının nozle içinde filament olmayınca çıkmadı. 275 dereceye getirdim. filamenti nozle den çıkacak şekilde filament sürdüm. issue solved.
öok teşekkür ederimDostum senın yazıcın ne marka model Bambu oldugunu varsayarsak
Fazla buyuk sayılmazlar ama benım kullandıgım fılament vs farklı cart curt benımkını ornek almasizin parçalar da mı küçük
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.