Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular filament yapıştırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Görsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Görsoy

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
10
selam arkadaşlar ben maket ev yapıyorum fakat pencereleri eve neyle yapıştırmam gerekiyor bilemedim şu an abs kullanıyorum ama pla ile de yapacağımikisine aynı yapıştırıcı kullanılır mı

ucuzluk pazarına gidip spreyle set olan yapıştırıcılar var onları kullanabilirsin, anında yapıştırır (çok az damlatman yeterli)

bu konu cevap vermişlerdir diye yazmamıştım ilk konuyu açtığında şimdi gördüm.

teşekkürler birde boya için tavsiye alabilir miyim abs yani direk boyasam akrilikle olur mu

teşekkürler birde boya için tavsiye alabilir miyim abs yani direk boyasam akrilikle olur mu

aksirilik olması yeterli hepsi zaten akrilikte marka önemli değil fiyatı ucuz tutmaya bak. Direk boya atsan olur mu ? yani olabilir ama öncesinde gri bir astar atman daha sağlıklı olur.

Ben genelde astar atıp ince zımpara yapıp tekrar astar sonra boya atıyorum. Böyle olunca katman izleride gidiyor.

astar dediğin yine akrilik gri olarak mı yoksa başka bir astar boyası var mı ? önerin için teşekkürler

astar dediğin yine akrilik gri olarak mı yoksa başka bir astar boyası var mı ? önerin için teşekkürler

aynı sprey yine gri veya siyah artık renkler değişir ama gri renk öneririm, üzerinde Astar yazar. Astarı boyanın iyi tutunması + katman izlerini doldurmak için kullanılır. Zımpara ise yüzeyi düzleştirmek için.

Bu teknik daha doğrusu yöntem aslında başlı başına bir yetenek ve eğitim gerektiriyor, denedikçe tecrübe elde ediliyor. Bende çok iyi değilim ama yaptığımda güzel sounçlar alıyorum.

Son düzenleme:
aynı sprey yine grip veya siyah artık renkler değişir ama gri renk öneririm, üzerinde Astar yazar. Astarı boyanın iyi tutunması + katman izlerini doldurmak için kullanılır. Zımpara ise yüzeyi düzleştirmek için.

Bu teknik daha doğrusu yöntem aslında başlı başına bir yetenek ve eğitim gerektiriyor, denedikçe tecrübe elde ediliyor. Bende çok iyi değilim ama yaptığımda güzel sounçlar alıyorum.
Aynen aslında ben direk objeleri tek renk basıp sanatsal mağazalara satsam daha iyi olacak gibi :) Önerilerin için teşekkürler önce kendim deneyeceğim olmazsa ham olarak satarım

Geri