Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Farklı STL dosyasını tek tablada toplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yaşar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yaşar

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
3
Herkese iyi formlar dilerim arkadaşlar , Maker world sitesinden hazır isim hazırlama programlarından farklı isimlerde toplu baskı almak istiyorum ancak sitede isim stl dosyalarını ayrı ayrı hazırlamakta ve bunlşarı ayrı bambu studio da açmaktadır. bunları tek tablada nasıl toplaya bilirim. şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

Bir STL dosyasını açınca üsttten plaka ekle seçeneğine tıklayıp diğer stl dosyasını ekleyip sonra tek plakada toplayabilirsin. Deneyim Vakti isimli kanalda bunları gösteriyor.

Dakika 8.43 den itibaren izleyebilirsin.

Mesela bu iki dosyayı tek bir tabla da nasıl birleştirebilirim

Ekli dosyalar

Birleşmiş hali bu şekilde. Peki ben bu yazıyı nasıl yazabilirim bunu arıyordum bende internette görüyordum o konuda yardımcı olabilir misin :)

Ekli dosyalar

Teşekkür ederim. Birleştirince renkleri değiştirdi ama onu anlamadım bende

nasıl yaptınız hocam onu da anlatabilir misiniz

sanırım konu çözülme kısmında yardım olursa söylersiniz :)

hocam nasıl yapıldığını arkadaş anlatabilirse sorun çözülmüş olacak bunun benzeri bir çok ismi birleştirmem gerekiyor o yüzden öğrenmek istiyorum

Yaşar bey ilk mesajınıza cevaben videolu bir yorum bıraktım üst metin olarak nasıl yaptığımı yazdım ya :) Fakat ikisini birleştirince tabakanın renkleri değişiyor tek açtığımda herhangi bir sıkıntı görünmüyor o sorunu çözemedim. Hakan beyin o konuda yardımı dokunabilir.

Teşekkür ederim hocam fark etmemişim

Fakat dosyaları birleştirince taban renkleri farklı renklerde dönüşüyor. Tek açtığımda herhangi bir sıkıntı yok toplu baskıya nasıl vericez bunları bu şekilde onu çözemedim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2025-09-11 saat 22.26.50_56f321ff.webp
    WhatsApp Görsel 2025-09-11 saat 22.26.50_56f321ff.webp
    107.7 KB · Görüntüleme: 1
  • WhatsApp Görsel 2025-09-11 saat 22.26.51_46a75d3e.webp
    WhatsApp Görsel 2025-09-11 saat 22.26.51_46a75d3e.webp
    105 KB · Görüntüleme: 1
  • WhatsApp Görsel 2025-09-11 saat 22.26.51_ac0304e4.webp
    WhatsApp Görsel 2025-09-11 saat 22.26.51_ac0304e4.webp
    120.5 KB · Görüntüleme: 1
Renk değişimi için desteğinize açığım Hakan bey 😂

Stüdyo programın olduğu bilgisayarda değilim bakamıyorum o yüzden ama üstten araçlardan boyama ile boyanmıyor mu "tekrar" ?

boyama kısmından değiştirmek gerekecek yada hazırlama kısmında ters renkler hazırlayıp tablaya çekince istediğimiz renkler olacak

Geri