Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular eSun PETG+ HS

Azat

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
3
Herkese merhabalar.Bambu lab p1s yazıcımda eSun PETG+ HS filament kullanıyorum yazdırma sıcaklığım 250 derece ve tabla sıcaklığım 70 derece ama baskı alırken katmanlarda kopukluklar ve ipliklienme yaşıyorum ayrıca diğer p1s yazıcımda aynı tablaya iki model bastırınca ikinci modelin dikiş izlerinde fazlalık oluyor örnek olarak resimleri aşağıda iletiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_2825.webp
    IMG_2825.webp
    68.7 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_2824.webp
    IMG_2824.webp
    52.3 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_2823.webp
    IMG_2823.webp
    56.7 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_2822.webp
    IMG_2822.webp
    36.1 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_2820.webp
    IMG_2820.webp
    53.4 KB · Görüntüleme: 4
Büyük ihtimal tekrar baskı alırsan bu hata olmayacaktır. Bazen denk gelebiliyor.

İpliklenme çok problem değil ama dilersen 5 derece sıcaklığı düşürebilirsin hatta 10 dereceye kadar oynayabilirsin. Ayrıca dış duvar hızın tam ne bilmiyorum ama onunlada oynama yaparsan fark yaratır. Bu tarz problemlerde net bir çözüm yok, sürekli deneme yanılma yöntemi gerekiyor.

Peki abi pla filamenti yazın basarken yazıcı kapağımız açık kalsın demiştin ve senin sayende nozzle tıkanıklığı sorunum çözüldü.Peki petg veya abi basarken de yazıcının kapağı açık kalsın mı yoksa kapalı mı dursun?

Peki abi pla filamenti yazın basarken yazıcı kapağımız açık kalsın demiştin ve senin sayende nozzle tıkanıklığı sorunum çözüldü.Peki petg veya abi basarken de yazıcının kapağı açık kalsın mı yoksa kapalı mı dursun?

ASA ve ABS dışında diğer filament türlerinde yazıcıyı kapatmana veya kapalı yazıcı kullanmana gerek yok. ASA ve ABS filament türleri sıcağı çok sevdiği için full kapatıyoruz.

Hocam 255 e 72 de arkadasım 8-10kg esun kullanmış sıkıntısız dene istersen :)

Geri