Birkaç çıktı aldım hepsinde aynı yere kadar güzel sonra eksiklikler başlıyor model bitmeden tıkanma oluyor. Ne yapacağımı bilemedim artık...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam beyaz olan ender pla+ . Zaten önceden hiç sorun yoktu bu flamentte mikrozeye geçtim bütün herşey alt üst oldu. Bir türlü anlamlandiramadim. CSA nozul değiştim 2 3 tane hepsinde yine aynı. En son en son nozulun girdiği ısıtıcı tablanin dışını yedim. Şimdi onunla beraber Çelik barel teflon boru ve extruder dişlisi siparişi verdim. Sistemi tamemen yenilemek istedim bakalım ne olacakSelamlar,
Elde başka marka filament varsa lütfen onunla aynı modeli basıp deneyebilir misiniz? Çünkü şu sıralar Microzey ile ilgili hep aynı problem var.
Hocam beyaz olan ender pla+ . Zaten önceden hiç sorun yoktu bu flamentte mikrozeye geçtim bütün herşey alt üst oldu. Bir türlü anlamlandiramadim. CSA nozul değiştim 2 3 tane hepsinde yine aynı. En son en son nozulun girdiği ısıtıcı tablanin dışını yedim. Şimdi onunla beraber Çelik barel teflon boru ve extruder dişlisi siparişi verdim. Sistemi tamemen yenilemek istedim bakalım ne olacak
aslında sorun çıkarabileceğini düşünerek aldım. ama nerde video izlesem herkes ayar ile alakalı, her filamenti biraz anladıktan sonra basmada sorun olmayacağını izlemiştim. biraz ona dayanarak uğraşarak hem öğrenmiş olurum hem uğraşırım dedim ama öyle olmuyormuş ne yazıkki...Anladım, ya bu microzey nasıl bir filament ise geçiş yapanlar problem yaşıyor sonra geri başka filamente geçtiğinde dikiş tutmuyor. Bu markada doğrudan ipliklenme sorunu var tıkanma sorunu var genel problem yaşayanların. Bende Test için aldığımda aynı şekil tıkanma değil ama ipliklenme sorunu yaşadım uğraştım direk o şekilde basıp bitirdim filamenti.
Bakıldığında 400 TL en ucuz filamentler arasında herkes tercih ediyor ama sonuçlar problem. Yine durumu haber edersin. Bende ilk Elegoo Neptun 4 pro kullanırken tıkanma problemi yaşamıştım ne yapsam çözülmüyordu, parçası ucuz diye komple hotend siparişi verip değiştirip sorunu çözdüm. Bazen ne yapsak problem çözülmeyebilir.
Elbette ayarlarla alakalı lakin şöyle bir durum var bu işlerde.aslında sorun çıkarabileceğini düşünerek aldım. ama nerde video izlesem herkes ayar ile alakalı, her filamenti biraz anladıktan sonra basmada sorun olmayacağını izlemiştim. biraz ona dayanarak uğraşarak hem öğrenmiş olurum hem uğraşırım dedim ama öyle olmuyormuş ne yazıkki...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.