Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Destekleri ayırmada büyük problem yaşıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
A1 Combo
🔹 Kullanılan Filament
Porima PLA
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu Stüdyo

faith

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
8
MakeWorld'den bir tasarım buldum ve yapmak istedim ancak paylaşan arkadaş destekleri petg, baskıyı ise pla ile alıyor desteklerin daha rahat ayrılması için ben bunu ikisinide pla yaparak denedim ve destekleri çıkarırken aşıır zorlandım bazı yerler yapışmış, katman katman yükseltiler olduğu için birbirine yapıştırmayı denediğimde yapışmadı hep boşluklar kaldı ayarları nasıl yapmam gerekir destek olursanız çok sevinirim porima pla ile denedim şimdi de valment pla ile deneyeceğim.

Tasarım: Karambit Knife by 左狗拳MakerWorld: Download Free 3D Models

Çözüldü Destekleri ayırmada büyük problem yaşıyorum

Şimdi bası modellerde oluşan desteklerin yapısına göre iz kalabilir kusursuz destek olmayabilir ama önemli olan destek ayarlarınızın olabildiğince doğru ayarda olması önemli. Bunu sağlarsanız destekleri PETG ile yapıp yapmamanız önemli değil.

Bu destek ayarları ise kişiden kişiye "aynı yazıcı marka modeli olsa bile" değişir. doğru destek ayarlarını bulmak için support test modelleri var, onları mutlaka deneyerek hangi ayarların sizin için uygun olduğunu görebilirsiniz.

Bunun için kısa bir shorts videosu çekmiştim. Oradan bir kontrol edin ve deneyin.

Dilerseniz baskının fotoğrafını da atabilirim eğer işinize yararsa hep pütür pütür destek kısımları

Şimdi bası modellerde oluşan desteklerin yapısına göre iz kalabilir kusursuz destek olmayabilir ama önemli olan destek ayarlarınızın olabildiğince doğru ayarda olması önemli. Bunu sağlarsanız destekleri PETG ile yapıp yapmamanız önemli değil.

Bu destek ayarları ise kişiden kişiye "aynı yazıcı marka modeli olsa bile" değişir. doğru destek ayarlarını bulmak için support test modelleri var, onları mutlaka deneyerek hangi ayarların sizin için uygun olduğunu görebilirsiniz.

Bunun için kısa bir shorts videosu çekmiştim. Oradan bir kontrol edin ve deneyin.

Çözüm

hocam yaptığınız ayarların aynısını yapıp denedim, o kadar temiz çıktı ki 2 sanite falan sürdü ayırmam cidden çok çok teşekkür ederim siz olmasanız petg alıp birde onla deneyip krizler geçirecektim büyük ihtimal .d umarım en kısa zamanda çok gelişir kanalınız çok daha fazlasını hakediyorsunuz

hocam yaptığınız ayarların aynısını yapıp denedim, o kadar temiz çıktı ki 2 sanite falan sürdü ayırmam cidden çok çok teşekkür ederim siz olmasanız petg alıp birde onla deneyip krizler geçirecektim büyük ihtimal .d umarım en kısa zamanda çok gelişir kanalınız çok daha fazlasını hakediyorsunuz

teşekkür ederim eksik olma

Geri