Merhabalar Herkese iyi Formlar Bambu Lab P1s yazıcım var daha çok yeniyim bu figürü

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O vakit senin doğrudan destek için bir test modeli basman ve sonrasında hangi ayarın senin için uygun olduğunu tespit etmiş olacaksın.hocam alt kısımlarda bulunan zararı en az indirdim ancak destekler söylediğiniz gibi çıkartmakta aşırı zorlandım ve hala çıkmayanlar var destekleriniz bekliyorum
evet olabilir ama dediğimi uygula mutlaka + bir ihtimal ısı dereceni 5 derece düşürebilirsinde.Destek tutma noktasında sıkıntı yok aksine fazla bile yapışıyor. bu yapışma kısmından dolayı oluyor olabilir mi
O vakit senin doğrudan destek için bir test modeli basman ve sonrasında hangi ayarın senin için uygun olduğunu tespit etmiş olacaksın.hocam alt kısımlarda bulunan zararı en az indirdim ancak destekler söylediğiniz gibi çıkartmakta aşırı zorlandım ve hala çıkmayanlar var destekleriniz bekliyorum
Bende destekleri çıkarırken aşırı zorlanmıştım ve çıkarttığımda ya pütür pütür oluyordu ya da çıkarken baskıdan parça kırılıyordu bu video sonrası tertemiz baskı almaya başladımO vakit senin doğrudan destek için bir test modeli basman ve sonrasında hangi ayarın senin için uygun olduğunu tespit etmiş olacaksın.
Şu video bakabilir misin.
ilgili test modelinide ekliyorum
![]()
Test Supports by Gmino MakerWorld: Download Free 3D Models
Test per i supporti. Questo test per i supporti ti aiuta a trovare le impostazioni per il tuo filamento. Il test è nato per valutare differenti Z Height dell'interfaccia superiore sui 5 campioni per una rimozione facilitata dei supporti.Per una qualità migliore della superficie supportata invece...makerworld.com