Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü DESTEK ATMA SORUNU KULAKLIK STANDI

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
BAMBU A1 COMBO
🔹 Kullanılan Filament
BETA
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
BAMBU STUDIO

behzat37

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
15
BU BİR KULAKLIK STANDI YENİ BİR YAZICI DENEYİMCİSİYİM. BU DESTEK NİYE BÖYLE? NEDEN BURAYA DESTEK ATTI ANLAMADIM 10 SAAT SÜRDÜ BÜTÜN ÇALIŞMA. BU STANDIN AYAKLARINI KOYAMIYORUM. O DESTEKLERİ NASIL SÖKÜCEM? BİLMEM GEREKEN DESTEK AYARLARI VAR MI HER BİR YAPACAĞIM BASKI İÇİN. HER BASKI İÇİN AYRI AYRI DESTEK AYARI MI GEREK?WhatsApp Image 2025-11-22 at 16.16.42.webpWhatsApp Image 2025-11-22 at 16.16.42 (1).webpWhatsApp Image 2025-11-22 at 16.16.41.webp

Çözüldü DESTEK ATMA SORUNU KULAKLIK STANDI

destek ayarlarından "yalnızca baskı plakasından ve küçük çıkıntıları kaldır" seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. İşaretlerseniz sorun yaşamazsınız. Resimde gördüğünü gibi işaretleyin.

1763817853993.webp
destek ayarlarından "yalnızca baskı plakasından ve küçük çıkıntıları kaldır" seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. İşaretlerseniz sorun yaşamazsınız. Resimde gördüğünü gibi işaretleyin.

1763817853993.webp

Çözüm
HOCAM PEKİ ATTIĞIM FOTOĞRAFTA O DESTEKLERİ NASIL SÖKÜCEM 10 SAATİMİ VERDİM SÖKMEM LAZIM ONLARI AYAKLAR GİRMEZ YOKSA

HOCAM PEKİ ATTIĞIM FOTOĞRAFTA O DESTEKLERİ NASIL SÖKÜCEM 10 SAATİMİ VERDİM SÖKMEM LAZIM ONLARI AYAKLAR GİRMEZ YOKSA
ucu sivri keski filan eline ne geçerse artık kopartabildiğin kadar

Geri