Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Depo yerleştirme sorunu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrhylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin

Emrhylmz

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
1
Herkese iyi forumlar aramızda yeniyim forum daha önce kullanmadığım için yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın, eşim çocuklar ve kendim için eve almayı düşünüyordum Hakan hocamın YouTube videoları izleyerek bambu lab a1 combo almaya karar verdim ve 1 haftadır ilgimizi çeken hazır tasarımlardan çıktı alıyoruz şuan bir hata aldım internette araştırdım çözümü bulamadım sizin yardımlarını bekliyorum hataya gelince (plakayı yazdır dediğim de depolama alanını doldur diye bir hata veriyor) daha önce başına gelen oldu mu ?

Çözüldü Depo yerleştirme sorunu ?

Sorunun neden kaynaklandığını buldum, yazıcının önündeki hafıza kartı yerinden çıkmış muhtemelen çocuklar elledi yerine takınca depolama hatası gitti, denemek için küçük bir data basmaya verdim sorunsuz çalışıyor ilginiz için çok teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar aramızda yeniyim forum daha önce kullanmadığım için yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın, eşim çocuklar ve kendim için eve almayı düşünüyordum Hakan hocamın YouTube videoları izleyerek bambu lab a1 combo almaya karar verdim ve 1 haftadır ilgimizi çeken hazır tasarımlardan çıktı alıyoruz şuan bir hata aldım internette araştırdım çözümü bulamadım sizin yardımlarını bekliyorum hataya gelince (plakayı yazdır dediğim de depolama alanını doldur diye bir hata veriyor) daha önce başına gelen oldu mu ?

Selamlar hoş geldin, aldığınız hatanın hata kodu belli mi ? veya hatayı doğrudan bilgisayar üzerinden alıyorsanız "Bambu Stüdyo" otomatik hata + yanında Bambu wiki yönlendiren bir bağlantı olması lazım detayların yazdığı. Böyle bir detaya erişimin varsa paylaşırsan detaylıca bakalım.

Karşılaştığım veya duyduğum bir problem değil. Ayrıca asıl soruyu soramadım. Bu hatayı tam olarak ne yaparken alıyorsunuz?

flamnetlerin hepsini çıkarttım tekrar taktım yazıcıya tanıttım ama hata vermeye devam ediyor. plakayı yazdır dediğimde hatayı alıyorum yazıcı baskı işlemine başlamıyor.

Ekli dosyalar

• hata.webp
    hata.webp
    122.6 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
flamnetlerin hepsini çıkarttım tekrar taktım yazıcıya tanıttım ama hata vermeye devam ediyor. plakayı yazdır dediğimde hatayı alıyorum yazıcı baskı işlemine başlamıyor.
soldan 5 tane flament seçili ikiye düşürüp tekrar dener misin abi tıkla sil de

Ekli dosyalar

• asdadasd.webp
    asdadasd.webp
    33.8 KB · Görüntüleme: 2
soldan 5 tane flament seçili ikiye düşürüp tekrar dener misin abi tıkla sil de
onu da denedim hala hata vermeye devam ediyor tıkanma olasına karşı nozzle kontrol ettim herhangi bir tıkanıklık yok şimdi tekrar flamentlerin hepsini çıkartıp uçlarını güzelce kesip tekrar tanıtıcam yine aynı hatayı vermez inşallah.

Sorunun neden kaynaklandığını buldum, yazıcının önündeki hafıza kartı yerinden çıkmış muhtemelen çocuklar elledi yerine takınca depolama hatası gitti, denemek için küçük bir data basmaya verdim sorunsuz çalışıyor ilginiz için çok teşekkür ederim.

Çözüm
iyi bari gece gece :) çözülmüş oldu

Teşekkür ederim hocam gece gece uğraştık ama sorunu bulduk, videolarda dediğiniz gibi sorunlar başımıza geldikçe tecrübe sahibi olucaz.

Geri