Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kaçıncı deneme bilmiyorum hepsinde farklı boyutlarda hata verdiBazen katman geçişlerinde nozul baskıya çarpa durumu olabiliyor, bu esnada baskı tablaya sağlam tutunmadıysa modeli direk kaldırır. Gördüğüm kadarıyla, zaten dış etek eklemişiniz.
Bu etek kısmında bir ayar var "Kenar-nesne boşluğu" o büyük ihtimal 0,1 mm sizde, bunu 0,5 mm çekebilirsiniz. Bununla birlikte ilk önereceğim şey; tablayı komple sünger yardımıyla deterjan ile yıkayın ve çıplak elle temas etmeyin ve öyle kullanırsanız baskının tabladan ayrılma durumu ortadan kalkmış olacak.
Bu seçeneklerden sonra eğer yine aynı durum oluyorsa, burada sizin tespitiniz çok önemli, baskı esnasında katman geçişlerinde nozul baskıya çarpıyor mu? Eğer bu problem varsa olayı farklı şekilde değerlendirmek gerekiyor.
basmaya çalıştığınız model nedir? link varsa atarsanız bakarım bilgisayara geçtiğimde
Hocam selamlar son durum nedir bunu bende basmak istiyorum halledebildiniz mi ?![]()
Hornet - Hollow Knight : Silksong by mail.iou MakerWorld: Download Free 3D Models
Hornet - Hollow Knight : SilksongThis is a 3D printed figure inspired by Hornet, the protagonist of Hollow Knight: Silksong.Key features of the design:Multi-part construction allows the model to be printed without the need for a multi-color system.Supports are required during the printing...makerworld.com
0,16 mm layer olan 3mf dosyasını indirip siyah bölümü basarken oldu
Teşekkür ederim valla siz bu işi biliyorsunuzDestek kısmında Ağaç kısmını Normal Otomatik olarak seçip dener misiniz. Birde baskı öncesi "başlatmadan" tabla kalibrasyonunu aktif ediyor musunuz? Etmiyor iseniz aktif edip öyle basın destek türünü değiştirip
Şuan 4. Parçaya geçtim onuda normal otomatik ile basıyorum bir sıkıntı görünmüyorHocam selamlar son durum nedir bunu bende basmak istiyorum halledebildiniz mi ?
Sonucu merak ediyorum bitince paylaşırsınız umarımŞuan 4. Parçaya geçtim onuda normal otomatik ile basıyorum bir sıkıntı görünmüyor
Sonuç on numaraSonucu merak ediyorum bitince paylaşırsınız umarım![]()
Eline sağlık hocam çok güzel olmuşSonuç on numara