Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bambu Stüdyo Katmana Göre Hız Ayarı Nasıl Yapılır.

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Bambu Lab P1S
🔹 Kullanılan Filament
ESUN PLA+
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu Stüdyo

donkissot

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
2
Merhaba arkadaşlar Bambu Lab P1S kullanıyorum aynı zamanda bambu Stüdyo kullanıyorum. 3d maceram yeni başladı, oğlumla güzel figür ve oyuncaklar basmak için başladık, zevklide gidiyor açıkçası. Uzatmayayım tabi çok acemiyim mesela takıldığım bir konu katmana göre hızı ayarlayabiliyor muyum, şuan baskısını aldığım bir model var bunda ilk 5 katmandaki hızı baya bir düşürmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim.

Çözüldü Bambu Stüdyo Katmana Göre Hız Ayarı Nasıl Yapılır.

Bir video izledim ve sorunu çözdüm, video paylaşımı yasak olabilir diye paylaşmıyorum. Ama buraya yazayım.

model seçilecek
mouse sağ tuş değiştirici ekle örneği küp
bu küpün boyutunu yüksekliğini, başlangıç bitişini hangi katmanda hız değişikliği yapmak istiyorsan ona göre ayarlıyorsun
sonra nesneler ekranında hız veya başka bir şeyi değiştirip baskı alabilirsin.
Bir video izledim ve sorunu çözdüm, video paylaşımı yasak olabilir diye paylaşmıyorum. Ama buraya yazayım.

model seçilecek
mouse sağ tuş değiştirici ekle örneği küp
bu küpün boyutunu yüksekliğini, başlangıç bitişini hangi katmanda hız değişikliği yapmak istiyorsan ona göre ayarlıyorsun
sonra nesneler ekranında hız veya başka bir şeyi değiştirip baskı alabilirsin.

Çözüm
en sevdiğim kendi problemini kendisi çözen :) @donkissot video paylaşmanda bir sakınca yok. yukarıda Medya seçeneği var resimli ona tıklayıp youtube videosunu doğrudan yapıştırıp ekleyebilirsiniz. Mevcut yukarıdaki yorumunuzu düzenleyip onun içine ekleyin.

Merhaba arkadaşlar Bambu Lab P1S kullanıyorum aynı zamanda bambu Stüdyo kullanıyorum. 3d maceram yeni başladı, oğlumla güzel figür ve oyuncaklar basmak için başladık, zevklide gidiyor açıkçası. Uzatmayayım tabi çok acemiyim mesela takıldığım bir konu katmana göre hızı ayarlayabiliyor muyum, şuan baskısını aldığım bir model var bunda ilk 5 katmandaki hızı baya bir düşürmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim.
Video linki ekliyorum.

Geri