Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bambu P1S AMS2 Pro

brscengiz

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
6
Hali hazırda A1 Mini 3D yazıcı kullanmaktayım, Bambu P1S AMS2 Pro cihazı ön sipariş ettim önümüzdeki günlerde gelecek diye umut ediyorum :))

Bambu P1S AMS2 Pro yazıcım için yapabileceğim yükseltmeler yada olmazsa olmaz diyebileceğimiz baskılar varsa desteklerinizi bekliyorum.

hayırlı olsun şimdiden, beni ileteceğim aşağıdaki. ASA, ABS baskılarda bunu kaldıracaksın camı tam kapatacaksın, bunun dışında diğer filamentlerde bunu kullanabilirsin.

Bunun montajı kolay mı? Siz baskıladınız mı bu ürünü?

@FevFlash45s

Dediğiniz modellerden link verebilme şansınız var mı?
Dostum, bence kendine uygun bir model seçmelisin. AMS var mı? LED takmayı düşünüyor musun? Takacağın LED'in nasıl olacağını da düşünmelisin, çünkü bu seçeneklere göre tasarım değişebilir.
Ben resimdeki en basit ama kullanışlı modeli tercih ediyorum. LED sorununu farklı yöntemlerle çözdüm ve genelde kapağı kapalı şekilde kullanıyorum.

1758040176906.webp

Teşekkür ederim üstad.. (y)

İstendiğinde kapatılabilen modellere göz atın çünkü bazen kapatmak gerekebiliyor.

4 parçadan oluşuyor, birleştiriyorsun yerleri belli zaten. Üst kapak kısmı içinde yerleri belli üst kapak kısmına gelecek yerlerinde yerleri belli küçük çıkıntılar var tam denk geliyor. Üstediğin zaman hemen camı kaldırıp plastiği al tekrar camı tak duruma göre tak cıkart.

hayırlı olsun şimdiden, beni ileteceğim aşağıdaki. ASA, ABS baskılarda bunu kaldıracaksın camı tam kapatacaksın, bunun dışında diğer filamentlerde bunu kullanabilirsin.

Teşekkür ederim Hakan hocam. :)

kesinlikle 1 tane ayak basmalısın

Hocam önereceğiniz bir ayak baskısı var mı peki çok fazla çeşit var sizin deneyipte işe yarar olarak gördüğünüz model varsa eğer onu basayım direk :)

Fan deflectörün ne olduğunu bilmiyordum ama yorumlarda hayat kurtaran birşey olduğunu öğrendim çok teşekkür ederim hocam :)

Son düzenleme:

TPU yok ama 1 tane PLA alırken yanlışlıkla aldığım eSUN PETG ürün var onunla basımı yapayım bugün metatech'ten aradılar P1S ve AMS 2 Pro ürünleri gelmiş kargoya verilecekmiş sadece bufferlarda sorun olmuş haftaya gelecekmiş şimdilik tekli basım ile deneme yapacağız inşallah hafta sonu :)

1000089349.webp

1000089359.webp

Beyaz olanları daha önceden Bambu A1 Mini yazıcım da basmıştım yeşil olanı da P1S yazıcımla hediye olarak kutudan çıkan filamentle bastım ben çok beğendim 😅

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri