Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bambu lab P1s combo bağlatı hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Bambu lab p1s combo
🔹 Kullanılan Filament
Pla
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu stüdyo

Arif

Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Yazıcı hir yere bağlanmıyor wifi hatası veriyor telefon ve bilgisayara da bağlanmıyor sıfırladım yine aynı yardımcı olur musunuz iyi günler

Çözüldü Bambu lab P1s combo bağlatı hatası

Yazıcı hir yere bağlanmıyor wifi hatası veriyor telefon ve bilgisayara da bağlanmıyor sıfırladım yine aynı yardımcı olur musunuz iyi günler

Aynı problem devam ediyor ise; Modemi kapat komple 15 saniye sonra tekrar aç.

Bu esnada Yazıcı ve bağlantı yapacağın bilgisayar veya telefon uygulamasınıda kapat. Elbette telefon veya Bilgisayar bambu stüdyonun son sürümde olduğundan emin ol. Açtığın zaman bağlantı için yazıcın ekranda QR kod görünmesi lazım.

İlk önce telefondan bağlantıyı yap. Bambu handy programını açıyorsun yazıcı ekle diyip QR kodu tarat "bağlanması gerek" Telefona bağlandıktan sonra bilgisayarda otomatik görecektim eğer 2 tarafta aynı hesapla giriş yaptıysan bambu stüdyoya

Aynı problem devam ediyor ise; Modemi kapat komple 15 saniye sonra tekrar aç.

Bu esnada Yazıcı ve bağlantı yapacağın bilgisayar veya telefon uygulamasınıda kapat. Elbette telefon veya Bilgisayar bambu stüdyonun son sürümde olduğundan emin ol. Açtığın zaman bağlantı için yazıcın ekranda QR kod görünmesi lazım.

İlk önce telefondan bağlantıyı yap. Bambu handy programını açıyorsun yazıcı ekle diyip QR kodu tarat "bağlanması gerek" Telefona bağlandıktan sonra bilgisayarda otomatik görecektim eğer 2 tarafta aynı hesapla giriş yaptıysan bambu stüdyoya

Çözüm
Dediklerinizin aynısı yaptım bütün bağlatıyı kapattım sonra makinaya reset attım baştan bağladım daha sonra herşey bağlıyken makinayı kaparttım açtım tekrar sorun çözüldü

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri