Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bambu Lab P1s AMS-2 Pro Combobyacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sado

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
1
İyi günler ilk 3d yazıcımı siparişi verdim acemiyim uzun süredir araştırma yapıyorum 3d hakkında ilk yazıcım olacak tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim kurulum,ilk baskı vs. de şimdiden herkese kolay gelsin.🙂🫡

Hayırlı olsun öncelikle

Cihazın kutu açılış ve kurulumunu gösteren video izleyerek internette başlangıç yapabilir ve kendi cihazını kurup ilk baskını alabilirsin, gerisini akışına bırak :) yaşadıkça deneyim elde edeceksiniz.

İyi günler ilk 3d yazıcımı siparişi verdim acemiyim uzun süredir araştırma yapıyorum 3d hakkında ilk yazıcım olacak tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim kurulum,ilk baskı vs. de şimdiden herkese kolay gelsin.🙂🫡
Her işlemi kılavuza göre yapın, cihazda bi yeri sökerken vs aşırı dikkat edin bazen sürekli sıkıntı çıkartabiliyor ve sinirlenip gelişi güzel yapınca daha büyük sorunlara yol açıyor. Zahmetsiz baskılarınız olur inşallah, benim ilk 2-3 ayım eziyet gibi geçti fakat öğrendikçe rahatlıyor insan en başlarda karışık gelebilir hakan abinin dediği gibi akışına bırakmak lazım gerisi geliyor

Birde piyasada yer edinmiş filamentler tercih etmelisiniz kesinlikle, ucuz diye filamentlere yönelmeyin asla

Dostum, bir tavsiye vereyim: Öncelikle saçma sapan filamentler alma, orta fiyatlı ve kaliteli bir filament seç. Deneme yanılma sürecini bununla tamamla, ardından farklı ve ilginç filamentlere geçebilirsin. Filament çeşidin PLA olsun, sonrasında uygun fiyatlı filamentler alarak farklı çeşit ve türleri denemeye başlayabilirsin.
50 çeşit filament alıp ondan 100gram bundan 50 gram kullanma ;)
Şunu da belirteyim, filamentin fiyatı kalitesini göstermiyor; YouTuber ve içerik üreticilerine verdikleri paralar fiyatlarını belirliyor.

Hayırlı olsun hocam, bugün benim ürünüm geldi Buffer kitler eksik gelmiş metatech'in dediğine göre AMS 2 pro modülünü kullanamıyorum, haftaya geleceği söylendi şuan tek renk baskı için kurulumu yapıp test baskısı yaptım.

Geri