Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüBambu A1 baskının iplikli çıkması ve desteklerin zor çıkması
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi parçalar iplikli çıkıyor birde destekler zor söküyorum destek ayarı bu şekilde ve parça hali de resimdeki gibi teşekkürler
ÇözüldüBambu A1 baskının iplikli çıkması ve desteklerin zor çıkması
Nozul sıcaklığını 5 veya 10 derece düşür kaç derece kullanıyorsun bilmiyorum ama ipliklenme için ilk deneyeceğin yöntem.
Destek için bir test modeli vereceğim bununla baskıyı dene. Bu üst Z mesafesinin senin yazıcında kaç olacağını bulabilirsin. Hangi oranda desteği rahat söküyor ve az destek izi varsa o ayarı sabit kullanabilirsin.
Nozul sıcaklığını 5 veya 10 derece düşür kaç derece kullanıyorsun bilmiyorum ama ipliklenme için ilk deneyeceğin yöntem.
Destek için bir test modeli vereceğim bununla baskıyı dene. Bu üst Z mesafesinin senin yazıcında kaç olacağını bulabilirsin. Hangi oranda desteği rahat söküyor ve az destek izi varsa o ayarı sabit kullanabilirsin.