Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bambu A1 baskının iplikli çıkması ve desteklerin zor çıkması

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Bambu A1 combo
🔹 Kullanılan Filament
Abg
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu stüdyo

orhan81055

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
5
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi parçalar iplikli çıkıyor birde destekler zor söküyorum destek ayarı bu şekilde ve parça hali de resimdeki gibi teşekkürler 1000039619.webp1000039796.webp

Çözüldü Bambu A1 baskının iplikli çıkması ve desteklerin zor çıkması

Nozul sıcaklığını 5 veya 10 derece düşür kaç derece kullanıyorsun bilmiyorum ama ipliklenme için ilk deneyeceğin yöntem.

Destek için bir test modeli vereceğim bununla baskıyı dene. Bu üst Z mesafesinin senin yazıcında kaç olacağını bulabilirsin. Hangi oranda desteği rahat söküyor ve az destek izi varsa o ayarı sabit kullanabilirsin.

Nozul sıcaklığını 5 veya 10 derece düşür kaç derece kullanıyorsun bilmiyorum ama ipliklenme için ilk deneyeceğin yöntem.

Destek için bir test modeli vereceğim bununla baskıyı dene. Bu üst Z mesafesinin senin yazıcında kaç olacağını bulabilirsin. Hangi oranda desteği rahat söküyor ve az destek izi varsa o ayarı sabit kullanabilirsin.

Çözüm
hocam bilgileriniz için çok teşekkür ederim bu testi yaparken bu parçaları tek tek mi basacaz değer girerek yoksa aynı anda hepsini basıp mı deneyecez

direk bambu stüdyo aktar yazıcını ve filamentini seç direk dilimle olduğu gibi baskıya gönder. Otomatik ayarlı zaten

Geri