BentoBox v2/0 filtre sistemi yapmayı planlıyorum.
voxelpla.com
makerworld.com
Kapalı kasa 3d yazıcı içinde ki havayı sirküle ederek filtreleyeceği için asitsiz (asit ile yıkanmamış) aktif karbon kullanmak gerekiyormuş, asitle yıkanmış aktif karbon kullanılır ise filtreden geçen hava 3d yazıcı içinde ki metal aksamlarda hızla oksitlenmeye neden oluyormuş.
İnternette araştırdım fakat Türkiye'de üreten veya satan bir yer bulamadım.
Bilgisi olan, yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
Teiekkürler.

VOXEL Bento Box 2 Stage Filter with HEPA and Activated Carbon for Bambu Lab 3D Printer
$29.99 Bento Box Filter is a 2-stage HEPA 13 and Activated Carbon filter for 3D printers. Compatible with Bambu Lab P1P, P1S 3D printer and Voron Trident. Powerful filter that helps remove VOC, harmful fume, and small particles when printing ABS, PETG, and PLA.

BentoBox V2.0 Activated Carbon Filter by thrutheframe MakerWorld: Download Free 3D Models
IMPORTANTPlease download the "BentoBoxV2 2023XXXX.3mf" project 3mf file and “BentoBox20 User Guide 2023XXXX.pdf” Descriptions, BOM and build instructions are in there. I try my level best to make it as comprehensive as possible.Use only ACID-FREE activated carbon pellets.I do my best to...

Kapalı kasa 3d yazıcı içinde ki havayı sirküle ederek filtreleyeceği için asitsiz (asit ile yıkanmamış) aktif karbon kullanmak gerekiyormuş, asitle yıkanmış aktif karbon kullanılır ise filtreden geçen hava 3d yazıcı içinde ki metal aksamlarda hızla oksitlenmeye neden oluyormuş.
İnternette araştırdım fakat Türkiye'de üreten veya satan bir yer bulamadım.
Bilgisi olan, yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
Teiekkürler.