ASA Filament İlk Deneyim – Kutu Açılışı, Profil Ayarları, Baskı ve Forum Duyurusu
Selamlar dostlar

Bu videoda sizlerle birlikte ilk kez ASA filament deneyimi yaşadım. Porima'nın gönderdiği bu filamentin kutu açılışını yaptıktan sonra, yazıcıya nasıl takıldığını gösterdim ve baskıya hazırlık aşamalarını paylaştım.

Kutu Açılışı ve Yazıcı Hazırlığı
Filamenti tanıttıktan sonra tabla temizliği gibi küçük ama önemli detaylara da yer verdim. Özellikle sıcak su ile yapılan temizliği de videoda görebilirsiniz.
ASA Filament Profili Oluşturma
Ardından Bambu Studio üzerinden ASA filament için yeni bir profil oluşturdum. Sıcaklık ayarları ve diğer dilimleme parametrelerine değindim. Videoda tüm bu süreci adım adım izleyebilirsiniz.
Baskı Aşamaları ve Yorumlarım
Projeme ait parçaları bastım ve baskı sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. ASA filamentin sorunsuz, warping yapmayan ve güçlü baskılar aldığını rahatlıkla söyleyebilirim.
ABS ile Kıyaslama
ASA filamentin ABS'ye göre kokusuz olması ve daha kolay işlenmesi gerçekten etkileyici. Isıya ve UV'ye karşı da çok daha dayanıklı bir çözüm.
Forum Duyurusu: DeneyimVakti.com Açıldı!
Video sonunda www.deneyimvakti.com adresindeki 3D Yazıcı forumumuzu sizlere tanıtıyorum. Artık tüm deneyimlerimizi burada paylaşıyor, sorular soruyor ve bir topluluk oluşturuyoruz. Katılmak isteyen herkese kapımız açık!
YouTube Videosunu İzle:
Yakında Gelecek Videolar: