Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Asa baskı sorunları

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Creality k1 max
🔹 Kullanılan Filament
Elas asa
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Creality 6.2

dalicetin

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
4
Merhaba arkadaşlar elas marka ASA Filament ile başım dertte daha önce de konu açmıştım cihaz Antalya’da bir odada çalışıyor kapakları kapalı şekilde creality dilimleyici ön ayarları ile baskı yapıyorum sizce hatayı nerede yapıyorum.. hangi ayarı düzeltmem oynamam gerekiyor
Yazıcı 0.4mm nozzle

Ekli dosyalar

• IMG_6981.webp
    IMG_6981.webp
    34 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_6976.webp
    IMG_6976.webp
    206 KB · Görüntüleme: 4

Çözüldü Asa baskı sorunları

uygun olursanız .STL dosyayı benimle paylaşır mısınız? Birde neden %2 dolgu? Tam olarak modelin işlevi nedir.

Şimdi ASA filament için sıcaklık konusunda endişeni biliyorum ama problem bu değil. Bu filamentler yüksek sıcaklıkları severler. Doğrusu bizim burada 35-40 derece arası gidip geliyoruz :) Son olarak Creality Print baskı ayarlarında gelişmiş özelliği aktif eder misin ? şu kısma tıklarsan açılır otomatik.

1754682676678.webp

.STL dosyası sonrası saba tam ayarları atacağım, birde dediğim gibi modelin ne olduğunu bana tanımlarsan iyi olur
uygun olursanız .STL dosyayı benimle paylaşır mısınız? Birde neden %2 dolgu? Tam olarak modelin işlevi nedir.

Şimdi ASA filament için sıcaklık konusunda endişeni biliyorum ama problem bu değil. Bu filamentler yüksek sıcaklıkları severler. Doğrusu bizim burada 35-40 derece arası gidip geliyoruz :) Son olarak Creality Print baskı ayarlarında gelişmiş özelliği aktif eder misin ? şu kısma tıklarsan açılır otomatik.

1754682676678.webp

.STL dosyası sonrası saba tam ayarları atacağım, birde dediğim gibi modelin ne olduğunu bana tanımlarsan iyi olur

Çözüm
Geri