Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü ASA baskı sırasında tabla sorunu

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Creality K1 Max
🔹 Kullanılan Filament
istanbul filament ASA
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
creality print

ercansaygin

Kayıtlı Kullanıcı
Özel bir kolçak tasarmım var 1 ay önce sorunsuz basıyordum şuan basmaya başlıyorum baskı tabladan ayrılıyor.

yazıcı balkonda duruyor havalar ısındığı için yaparmı veya bunun çözümü nedir

Özel bir kolçak tasarmım var 1 ay önce sorunsuz basıyordum şuan basmaya başlıyorum baskı tabladan ayrılıyor.

yazıcı balkonda duruyor havalar ısındığı için yaparmı veya bunun çözümü nedir

tablanı temizlemen yeterli olacak. Eklediğim videonun 10 dakikasından itibaren izleyebilirsin.

Çözüm
tablanı temizlemen yeterli olacak. Eklediğim videonun 10 dakikasından itibaren izleyebilirsin.

4 adet Tablam var hepsinide sabunlu su ile yıkamama rahmen durum aynı ama sorun nedir çözemedim acaba havalar ısındı malum bu yüzeden yapabilirmi akşam üst kapak açık deniyeceğim bir faydası olucakmı acaba

4 adet Tablam var hepsinide sabunlu su ile yıkamama rahmen durum aynı ama sorun nedir çözemedim acaba havalar ısındı malum bu yüzeden yapabilirmi akşam üst kapak açık deniyeceğim bir faydası olucakmı acaba

ASA filament ise kapakları açmana gerek yok tam tersi kapalı kalsın.

Şimdi dikkat ettim kusura bakma filament olarak ASA belirtmişsin. Tabladan kalkması normal, bunun için etek eklemen şart. İlgili videonun genelinde zaten ASA filament ile ilgili konuştum. Bende eteksiz baskı alamadım. ASA filamentlerde etek şart.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri