Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
evet tam olarak öyleBambu Lab eklemek istiyordum derken? Bambu Stüdyo dilimleme programını kullanarak Anycubic V3 modelinizi mi kullanmak istiyorsunuz?
ekleme yapacağım şimdi bakarken gördüm.
Anycubic’in Color Engine sistemi, Bambu’nun AMS’i gibi davranıyor ama yazılım entegrasyonu farklı. Bu yüzden baskı kısmında renk değişimlerinde problem yaşama ihtimalin yüksek. Yani baskı sırasında “Filament Change” komutlarını kullanman gerekecek (biraz g-code bilgisi gerekebilir tam hakim değilim bu konuya)
Yabancı kaynaklara baktım kullanan görmedim, görüp acaba bu renk değişimi nasıl çözdüler diye bakmak istedim ama kaynak bulamadım. Bir tık sıkıntı olabilir, bu yüzden deneme yapman lazım.
Bambu Studio aslında PrusaSlicer / OrcaSlicer tabanlı bir yazılım ve profil eklenerek farklı markaların yazıcıları da çalıştırılabiliyor ama combo olduğu için emin değilim.
Bambu Lab eklemek istiyordum derken? Bambu Stüdyo dilimleme programını kullanarak Anycubic V3 modelinizi mi kullanmak istiyorsunuz?