Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü ams2 pro sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
bambu lab h2s
🔹 Kullanılan Filament
porima
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
bambu studio

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
1
merhaba arkadaşlar 1 hafta önce yeni yazıcı aldım. ams2pro modüllü ilk defa kullandığım için benden mi? yoksa modülde mi sorun var bilmiyorum. yazma işlemi bittikten sonra veya farklı renk filemente geçerken rengi topluyor geri bitmesine yakın ams ünitesi son bir kaç cm kalan filementi iktiremiyor ve ben müdahale edene kadar devamlı deneme yapıyor. filement porima markasına ayit. sizce bir sorun mu var yoksa bende kaynaklanan bir sorun mu? şimdiden herkese teşekkür ederim.

Çözüldü ams2 pro sorunu

merhaba arkadaşlar porima firması ile konuştum ve ams ünitesi için birçok çözüm önerdiler ve bir çoğunu denedikten sonra ams ünitesi ile uyumlu olmadığını diğer marka filement makaralarından bi tık daha büyük olduğunu gözle görebildiğimi söyledim açılmamış filementleri deri almalarını teklif ettim ve hiç teretürsüz kabul ettiler ve anlaşmalı kargo şirketinle geri yollamam konusunda bir kod verdiler buğün filementleri kargoladım. filementleri hiç açılmamış olduğunu onayladıktan sonra para iladesini yapaçaklarını söylediler.
Dostum aynı sorun bendede var x1c combo aydım geçen ay nedenini bilmiyorum ama olay filament kaynaklı yada amslere ayar yapmak gerek gibi çünkü dişler ams yi kavrayamıyor yada takıldığı nir yer var. Çözersem yazarım buraya.

• Like
Tepkiler: aGe
Problem Porima filamentlerden kaynaklı makaralar uyumsuz olsa gerek. Son 1,2 aydır porima ile ilgili AMS problemleri yaşanıyor. Özellikle modülde geri sarımda takılmalar yaşanıyor. Yapmanız gereken Porima whatsapp iletişime geçip durumu iletmeniz ve çözüm sunmalarını beklemeniz.

Böyle bir iletişim kurarsanız aldığınızı yanıtı ve çözümüde bizimle paylaşırsanız iyi olur

• Like
Tepkiler: aGe
cevaplarınız için çok teşekkür ederim. porima markasını bir iki kere aradım ve ams ile uyumlu olduğunu söyledikleri için filementleri aldım. video yu onlarada gönderim onlardan bir cevap bekleyeçeğim sonucu sizlere yazarım arkadaslar.

merhaba arkadaşlar porima firması ile konuştum ve ams ünitesi için birçok çözüm önerdiler ve bir çoğunu denedikten sonra ams ünitesi ile uyumlu olmadığını diğer marka filement makaralarından bi tık daha büyük olduğunu gözle görebildiğimi söyledim açılmamış filementleri deri almalarını teklif ettim ve hiç teretürsüz kabul ettiler ve anlaşmalı kargo şirketinle geri yollamam konusunda bir kod verdiler buğün filementleri kargoladım. filementleri hiç açılmamış olduğunu onayladıktan sonra para iladesini yapaçaklarını söylediler.

Çözüm
iade alacaklarını tahmin ettim sadece çözüm için ne sunacaklarını merak ettim. Peki ilk başta hayır efendim uyumlu vs dediler mi

Bendeki sorun tam olarak bu değil. Ams1 kullanıyorum x1c ile birlikte, ams flamenti sürüyor ancak geri çekme yaparken amsnin altına kadar çekiyor filamenti ve oradan sonra çekemiyor ve hata veriyor. Bir yere takılıyor ve ams yeni kırılma falanda yok tam olarak ne yapmam gerektiğine karar veremedim. Fikrin var ise yada yaşadığın bir sorun ise cevabını rica editorum @HakaN

Bendeki sorun tam olarak bu değil. Ams1 kullanıyorum x1c ile birlikte, ams flamenti sürüyor ancak geri çekme yaparken amsnin altına kadar çekiyor filamenti ve oradan sonra çekemiyor ve hata veriyor. Bir yere takılıyor ve ams yeni kırılma falanda yok tam olarak ne yapmam gerektiğine karar veremedim. Fikrin var ise yada yaşadığın bir sorun ise cevabını rica editorum @HakaN

filament nedir

fibromast ve creality ender pla+ kullanıyorum bu ara ve şunu deneyimledim. malzeme 200 gr altına düşünce bu durum yaşanıyor. Dolu makarada olmuyor kesinlikle, biliyorum çok saçma ama durumdan anldığım bu 4 deneme yaptım 4 seferindede aynı durum ile karşılaştım.

ilginç durum ilk kez duyuyorum ve saçma. Makara sorunu olsa başta olmaz zaten. Şimdi baktım bu olaya çok kaynak yok. Bununla ilgili eğer vaktin olursa

Bambuya ticket atar mısın, aynı bu şekilde söyle filament azalınca problem oluyor diye.

iade alacaklarını tahmin ettim sadece çözüm için ne sunacaklarını merak ettim. Peki ilk başta hayır efendim uyumlu vs dediler mi
yok hocam hiç itiraz etmediler. para iadesini ben teklif ettim. ben bu konuşmaları porima teknik servisle yaptım. ams uyumlumu diye porima müşteri servisine sorduğumda uyumlu olduğunu söylemişti. teknil servis bu konuda itiraz etseydi. watsap yazısmalarını kendilerine ataçaktım. birde hocam bu ams ünitelerine hangi markalar uyumlu olduğu konusunda bir video yapabilirmisinz yada bir yazı metni iyi olur yinede taktir sizin hocam.

Geri