Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü ams yok renk değiştirmek istiyorum

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin

3dsepetimnet

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba öncelikle hayırlı günler benim bambu a1 lab a1 mini yazıcım var ama ams yok bazen ufak renk geçişleri baskıları almak istiyorum elle filament değiştirmeyi gördüm bu konuda nelere dikkat etmem lazım ne yapmam lazım tam bilmiyorum bilgii olan varsa detalı anlatabilir rica etsem

Çözüldü ams yok renk değiştirmek istiyorum

mantığı anlaman için aşağıdaki video bakabilirsin. Bunun dışında ilgili konu için imkanın kısıtlı ve her modele uymaz.

mantığı anlaman için aşağıdaki video bakabilirsin. Bunun dışında ilgili konu için imkanın kısıtlı ve her modele uymaz.

Çözüm
abi a1 mini de aynısını mı yapacağım unload load kısmı geçerli mi

Bu mantığı tüm Bambu cihazlarda aynı şekilde kullanabilirsin. A1 için filament çıkartma ve yükleme aynı olması lazım P1S gibi sankim, değil ise normalde sen bir filament nasıl değiştiriyorsan ekran üzerinden o şekilde değiştir devam et.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri