Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü ABS filament ayarı tekrar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali2025
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    n/a
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin

ali2025

Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
5 adet resim yükledim. Clearity print 6.2 sürüm kullanıyorum. menüleri tek tek kıyasladım. yeni sürümde bazı seçenekler yok yada başka seçenekler ilave edilmiş. sizin ayarlara baktığım zaman oradaki ayarlayacağım değerler yok. Anlamadım gitti.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    28.6 KB · Görüntüleme: 2
  • 2.webp
    2.webp
    35.9 KB · Görüntüleme: 2
  • 3.webp
    3.webp
    34 KB · Görüntüleme: 1
  • 4.webp
    4.webp
    28.7 KB · Görüntüleme: 1
  • 5.webp
    5.webp
    30.4 KB · Görüntüleme: 2

Çözüldü ABS filament ayarı tekrar

5 adet resim yükledim. Clearity print 6.2 sürüm kullanıyorum. menüleri tek tek kıyasladım. yeni sürümde bazı seçenekler yok yada başka seçenekler ilave edilmiş. sizin ayarlara baktığım zaman oradaki ayarlayacağım değerler yok. Anlamadım gitti.

olan ayarları değiştir diğer ayarları olduğu gibi bırakman yeterli.

olan ayarları değiştir diğer ayarları olduğu gibi bırakman yeterli.

Çözüm
tmm hatta bambo print i indirdim oradan ayarları eklemeye çalışıyorum.

tmm hatta bambo print i indirdim oradan ayarları eklemeye çalışıyorum.

Bu arada bu söyleyeceğim 3. kez olacak :) Soru Cevap kısmını artık kullanman gerekmiyor eğer yazıcı ile ilgili destek istiyorsan. Bu son olsun lütfen, bir sonrakine doğrudan açtığın konu cevap verilmeden silinecek.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri