Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

A1 combo fiyatı düşmüş

mustafakaşık

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
3
şimdi gezinirken gördüm 21 bin TL kadar düşmüş a1 combo fiyatları sanırım p2s kaynaklı olsa gerek. Hatta şimdi başka sitede 20 bin TL bile var.

@HakaN hocam geçen paylaştığınız konuda Yeni 3D Yazıcı Alacaklara Rehber: Bambu Lab Modelleri ve Combo Farkı

27 bin TL kadar çıkmış a1 combo fiyatları ne olduda 1 haftada 5 bin TL düştü. Yani gerçekten o fiyattan alanlara yazık değil mi. Matersan firması sözde Türkiye yetkili satıcısı 28.500 bin TL nedir yani yazık günah ama stok yok zaten. (düzeltme: matersan yetkili satıcı değilmiş)

Son düzenleme:
Bambunun %50 varan kendi remsi sitesinde sepette indirim kampanyası vardır doğrusu o kampanya bize geldiğini görmedim kontrol etmiştim. Sanırım kalan stokları eritmeye çalışıyorlar p2s fiyatından dolayı.

nerede var 20 bin TL ye kim satıyor a1 combo

Bambunun %50 varan kendi remsi sitesinde sepette indirim kampanyası vardır doğrusu o kampanya bize geldiğini görmedim kontrol etmiştim. Sanırım kalan stokları eritmeye çalışıyorlar p2s fiyatından dolayı.

nerede var 20 bin TL ye kim satıyor a1 combo

evet hocam bende gördüm onu bence firmalar aradaki farkı cebe atıyorlar.

2 yerde var stoktan teslim filamentdepom ve porimada, iznin olursa link atıyorum

eyvallah sorun yok linklerde :)

ilk kez ülkemizde bir ürünün fiyatının düştüğünü görmek duygulandırdı beni. metatechtr fiyatlar normal ya sen matersana bakmış olabilir misin ? o firmayla isimler karışıyor çünkü.

şimdi gördüm evet hocam matatech miş karıştırmışım pardon :)

p2s olmasaydı a1 alacaktım p1s yanına combo modelini ama para ayarlayıp p2s tercih edeceğim 2.ci yazıcım olarak p1s zaten memnun olduğum cihazdı inşallah nasip olur çok güzel cihaz fiyatlarda makul

p2s olmasaydı a1 alacaktım p1s yanına combo modelini ama para ayarlayıp p2s tercih edeceğim 2.ci yazıcım olarak p1s zaten memnun olduğum cihazdı inşallah nasip olur çok güzel cihaz fiyatlarda makul

sen ayarlar önce ams modül arıyordun almıştın hatta var mı sorun ?

sen ayarlar önce ams modül arıyordun almıştın hatta var mı sorun ?

hocam helal olsun hatırlamanız beni şaşırttı evet aldım aldım bir sorun yok çok şükür. Şimdi 2.ci yazıcı olarak p2s hedefim var

Kesin A2 cihazını çıkaracaklar.

Kesin A2 cihazını çıkaracaklar.

aslında olabilir olursa fiyat bence bir tık daha düşer bu fiyatlara olmaz çünkü araya girmesi lazım P1S var P2S vs derken iyice sıkışacak ama A2'de fena olmaz

A1 e ams2 destegi de gelmis acaba yakin tarihte a1+ams2 paketi cikar mi 🙂

A1 e ams2 destegi de gelmis acaba yakin tarihte a1+ams2 paketi cikar mi 🙂

olabilir :) baktıydım geçen bir bilgi söylenti yok ama olabilecek bir durum. Lakin bunun yerine A2 gelme durumu var mı büyük ihtimalle var

A1 combo zaten neredeyse AMS2 fiyatına düşmüş, P2S combo alma niyetindeyken 2 katından fazla fark vermeye elim varmadı A1 combo sipariş ettim, hobi ve başlangıç için yeterli olur umarım.

Merhaba ben ilk defa yazıcığım ve yazıcıyı genelde birşeyler satmak için almayı düşünüyorum mesela oyun bıçakları valoranttaki bıçaklar gibi veya başka bişi bunun için hangi modeli almalıyım bu 3 modelden birini düşünüyorum: Bambu Lab P2S, Bambu Lab P1S Combo, Bambu Lab P1S (Combosuz) veya dükkanımda satmak için ufak oyuncaklar bu konu hakkında fazla bir bilgim yok ve karar veremedim fazlada uğraşmak istemiyorum hangisini tercih etmeliyim

Merhaba ben ilk defa yazıcığım ve yazıcıyı genelde birşeyler satmak için almayı düşünüyorum mesela oyun bıçakları valoranttaki bıçaklar gibi veya başka bişi bunun için hangi modeli almalıyım bu 3 modelden birini düşünüyorum: Bambu Lab P2S, Bambu Lab P1S Combo, Bambu Lab P1S (Combosuz) veya dükkanımda satmak için ufak oyuncaklar bu konu hakkında fazla bir bilgim yok ve karar veremedim fazlada uğraşmak istemiyorum hangisini tercih etmeliyim

burada detaylı anlatmıştım. Elbette bütçe varsa P2S doğrudan alman çok iyi bir başlangıç olacak.

Geri