Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular 3D Yazıcı Önerisi

pentacle

Kayıtlı Kullanıcı
Şuan ender 3 v2 kullanmaktayım ve satıp daha az uğraştıran ve kapalı kasa yazıcıya geçmek istiyorum, geçme nedenimde asa gibi filamentleri kullanmak istemem. 20 bin TL bütçem var, sıfır olarak ELEGOO Centauri Carbon, ikinci el olarak 17.500'er liraya Anycubic kobra s1 vs creality k1c buldum. Açıkçası çok kararsız kaldım, sizce hangisini karar vermeliyim ya da başka öneriniz var mıdır?

Benim fikrim her zaman ne olursa olsun Bambu Lab markası.

Şimdi bu bütçe doğrultusunda tek alabileceğin sıfır olarak belki bütçeyi ufak artış ile A1 Combo alabilirsin ama açık kasa yazıcı istemediğin için bir sonraki tercih P1S olabilir veya P1S combo. Sıfır olarak alman zor 38 bin TL bütçenin üstünde kalacak. Eğer 2.el bakarsan şöyle 1000 saati geçmeyen P1S combo o bütçelere belki bulma imkanın olabilir.

Eğer bu kısmı zorlarsan Bambu Lab P1S derim. Bunun dışında Ancubic ve diğer seçeneklerinde yani Eleggo centauri daha mantıklı o fiyat için ama yine aynı kapıya çıkacağım, 2.el P1S almanı öneririm.

bambu şuanda yıl dönümü indirimde. böyle indirim olacağına ben önceden bilseydim bekler ve a1 combo yerine combosuz p1s alırdım.
bi değerlendir bence.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri