Arkadaşlar selam. 3D tarayıcı almak istiyorum fiyat olarak 120bin e kadar çıkabilirim. Araba parçası, beyaz eşya parçası vb baskılar için almak isityorum. Tarayıcılar hakkında önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhabalar, benim de bir 3d yazıcı alma durumum var suanlık A1 combosunu sipariş ettim ancak ön sipariş aşamasında olduğu için p1s combosuz ile mi değiştirsem diyorum arada 1300 tl lük bir fark var sadece bu konuda bana bir tavsiyesi olan olur mu?deneyim elde etmediğim tek konu, 2,3 kişi vardı taratıcı kullanan mutlaka yorum yaparlar.
Merhabalar, benim de bir 3d yazıcı alma durumum var suanlık A1 combosunu sipariş ettim ancak ön sipariş aşamasında olduğu için p1s combosuz ile mi değiştirsem diyorum arada 1300 tl lük bir fark var sadece bu konuda bana bir tavsiyesi olan olur mu?
crealty raptor satın aldım bugün eğitim videoları izleyip deneme yapacağımdeneyim elde etmediğim tek konu, 2,3 kişi vardı taratıcı kullanan mutlaka yorum yaparlar.
crealty raptor satın aldım bugün eğitim videoları izleyip deneme yapacağım