Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

3D Tarayıcı Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dgkandmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dgkandmr

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
2
Arkadaşlar selam. 3D tarayıcı almak istiyorum fiyat olarak 120bin e kadar çıkabilirim. Araba parçası, beyaz eşya parçası vb baskılar için almak isityorum. Tarayıcılar hakkında önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

deneyim elde etmediğim tek konu, 2,3 kişi vardı taratıcı kullanan mutlaka yorum yaparlar.

deneyim elde etmediğim tek konu, 2,3 kişi vardı taratıcı kullanan mutlaka yorum yaparlar.
Merhabalar, benim de bir 3d yazıcı alma durumum var suanlık A1 combosunu sipariş ettim ancak ön sipariş aşamasında olduğu için p1s combosuz ile mi değiştirsem diyorum arada 1300 tl lük bir fark var sadece bu konuda bana bir tavsiyesi olan olur mu?

Merhabalar, benim de bir 3d yazıcı alma durumum var suanlık A1 combosunu sipariş ettim ancak ön sipariş aşamasında olduğu için p1s combosuz ile mi değiştirsem diyorum arada 1300 tl lük bir fark var sadece bu konuda bana bir tavsiyesi olan olur mu?

youtube cevap verdim

crealty raptor satın aldım bugün eğitim videoları izleyip deneme yapacağım

crealty raptor satın aldım bugün eğitim videoları izleyip deneme yapacağım

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, olumlu olumsuz deneyimlerini aktarırsan diğer kişilerede yol göstermiş olur.

Bu tavsiyeden banada lazım gerçekten, fikri ve deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim.

Geri