Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sorunu cözdüm gibi. problem flament markasında.doğrusu net bir cevabı yok, çok basit gece bende aynısını yaşadım bir baskıda iptal edip tekrar verdim bastı. Bu tarz şeyler olabiliyor, anlık belki yazılımsal en ufak bir hata buna neden olabilir veya o an filament kaynaklıda olabilir.
Dikkat etmen gereken tablanın temizliği ve baskı ayarlarını kontrol etmen bir eksik var mı yok mu diye, hazır ayar kullanıyorsan sorun yok zaten, tekrar dene
sorunu cözdüm gibi. problem flament markasında.doğrusu net bir cevabı yok, çok basit gece bende aynısını yaşadım bir baskıda iptal edip tekrar verdim bastı. Bu tarz şeyler olabiliyor, anlık belki yazılımsal en ufak bir hata buna neden olabilir veya o an filament kaynaklıda olabilir.
Dikkat etmen gereken tablanın temizliği ve baskı ayarlarını kontrol etmen bir eksik var mı yok mu diye, hazır ayar kullanıyorsan sorun yok zaten, tekrar dene
zaten bu ayarları kullanıyordum. firma ile konuştum iade almayı kabul ettiler. porima marka sipariş geçtim.aslında çözmek yerine sorun tespiti yapmışınız, o vakit şöyle yapabilir misiniz?
Açık olan problemli gördüğünüz filament için aşağıya ekleyeceğim profil ayarını yapıp bu ayarlarda baskı almayı dener misiniz? ismine takılmayın ayarları kullanın direk.
- HakaN
- porima filament porima pla
- Cevaplar: 9
- Forum: Filament Profil Ayarları
sonuçları bekliyor olacağım.