Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2d den 3d ye çevirme

ensarcanbaz

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
1
Merhabalar ben 2d den 3d boyutlama yapan uygulama site vss arıyorum. tencent diye ücretsiz bir site buldum ama pek kaliteli değil. stflix diye bir site daha düştü önüme biraz araştırdım youtube de çok içerik olmasada olanlara baktım gayet iyi gözüküyor tabi ai kısmından bahsediyorum. deneyen oldu mu daha önce, para verilip alınır mı?

Merhabalar ben 2d den 3d boyutlama yapan uygulama site vss arıyorum. tencent diye ücretsiz bir site buldum ama pek kaliteli değil. stflix diye bir site daha düştü önüme biraz araştırdım youtube de çok içerik olmasada olanlara baktım gayet iyi gözüküyor tabi ai kısmından bahsediyorum. deneyen oldu mu daha önce, para verilip alınır mı?

STLFlix Aİ var mıydı bilmiyorum en son kullandığımda yoktu. Bunun dışında çok fazla alternatif siteler var ama ücretsiz kısımları iş görmüyor. Burada ücretli kısımları deneyim elde edenlerin yorumları önemli.

Lakin Bambunun yani makerworld araçlarını bazı işler için kullanabilirsiniz. Örnek bir ışıklı tablo yapacaksanız oradaki araçlarda çok iyi çalışıyor + hatta üzerinde sonradan oynama yapmana imkan veriyor. Hatta 1 tane bununla ilgili video çekmiştim mantığını anlaman için ekliyorum

Geri