Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ticaret 2.EL Bambu AMS modülü satın alınır

sercanakyildiz

Kayıtlı Kullanıcı
İstanbul içi bambu lab AMS modülü satan varsa ilgilenebilirim.

Satın aldın mı? konu güncel mi bilmiyorum ama almadıysan acelen yoksa bence bekle. AMS 2 Pro al doğrudan Eğer P1 ve üstü cihazın varsa. A1 serileri için henüz ams 2 pro kullanılmıyor ama söylentilere göre önümüzdeki aylarda güncelleme ile kullanılacak.

Zaten AMS 2 pro henüz Türkiye gelmedi, gelene kadar güncelleme gelmiş olur.

Satın aldın mı? konu güncel mi bilmiyorum ama almadıysan acelen yoksa bence bekle. AMS 2 Pro al doğrudan Eğer P1 ve üstü cihazın varsa. A1 serileri için henüz ams 2 pro kullanılmıyor ama söylentilere göre önümüzdeki aylarda güncelleme ile kullanılacak.

teşekkürler hocam, yok henüz almadım bulamadım çünkü. Sıfır fiyatları mantıksız ve pahalı bu yüzden bekliyorum. Dediğiniz gibi yaparım daha mantıklı olur tekrar teşekkürler.

AMS 2 Pro biraz pahalı olur . Şu anda AMS 2 Pro alanlar, eski modelini satarsa, ben de kullanılmış olarak eski modellerden bir tane almayı düşünüyorum.

AMS 2 Pro biraz pahalı olur . Şu anda AMS 2 Pro alanlar, eski modelini satarsa, ben de kullanılmış olarak eski modellerden bir tane almayı düşünüyorum.

elbette olabilir, bekleyip göreceğiz. Normal AMS bile gereksiz pahalı.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri