Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular 13 SAAT SONRASI EMEK ÇÖP DESTEKLER BÜTÜN SİLAHI MAHVETTİ

🔹 Yazıcı Marka Model
BAMBU A1 COMBO
🔹 Kullanılan Filament
BETA
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
BAMBU STUDIO
aslında normal bir durum, bu tarz baskılarda daha doğrusu kullandığımız cihazın ne olduğunu bilmemiz gerekiyor. Katlamalı bir baskı teknolojisi olduğu için enjeksiyon üretimi gibi bir baskı kalitesi beklememek gerek. Bu yüzden kullanacağınız modelleri basmadan önce sonrasını düşünmek lazım.

Sana bir model linki gönderiyorum, bu modeli direk programa gönder dilimle baskıya ver. Mevcut üzerinde ayarlara göre kendi destek ayarı var. Hangi baskı daha rahat sökülüyor veya seni tatmin edecek ise o ayarı bir sonraki baskılarında kullanmanı tespit edebilirsin.

Aslında çok basit yolu var abi, sadece desteklerin olduğu yerler birtık belli oluyor onu da attığım ayarları yaparsan hiç belli bile olmaz

- “ z “ mesafesi (0.282)
ve açı
  • (başlangıç katman yoğunluğu 45) şeklinde,
  • destek desen aralığı ise 1,8 olacak şekilde yaparsan, ayrıyeten üçüncü attığım fotoğrafta yukarıdan
  • katmanlar pürüzsüz yaparak süreyi çok az oynatıyor.
Ama mükemmel sonuç alırsın kalite ve hız (0 ) pürüzsüzlük yani yarıçap (10) olarak yap abi, sonra 4-5 defa Uyarlanabilir yaparsan mükemmel sonuç alacağına inanıyorum bana da namazın arkasına bi dua edersen sevinirim :)) kolay gelsin iyi baskılar

Ekli dosyalar

• IMG_9394.webp
    IMG_9394.webp
    138.3 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_9390.webp
    IMG_9390.webp
    145.7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9391.webp
    IMG_9391.webp
    112.4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_9392.webp
    IMG_9392.webp
    153.9 KB · Görüntüleme: 26
Aslında çok basit yolu var abi, sadece desteklerin olduğu yerler birtık belli oluyor onu da attığım ayarları yaparsan hiç belli bile olmaz

- “ z “ mesafesi (0.282)
ve açı
  • (başlangıç katman yoğunluğu 45) şeklinde,
  • destek desen aralığı ise 1,8 olacak şekilde yaparsan, ayrıyeten üçüncü attığım fotoğrafta yukarıdan
  • katmanlar pürüzsüz yaparak süreyi çok az oynatıyor.
Ama mükemmel sonuç alırsın kalite ve hız (0 ) pürüzsüzlük yani yarıçap (10) olarak yap abi, sonra 4-5 defa Uyarlanabilir yaparsan mükemmel sonuç alacağına inanıyorum bana da namazın arkasına bi dua edersen sevinirim :)) kolay gelsin iyi baskılar
ABİ İNSTAGRAMDAN İSTEK ATTIM. ENES BEN. Bİ BAKAR MISIN?

Geri