Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü 0.2mm nozzle ve 0.4mm nozzle ile hız farkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
a1 combo
🔹 Kullanılan Filament
esun
🔹 Nozul
  1. 0.2 mm
  2. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu Stüdyo

faith

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
22
Ayarları 0.4mm nozzle dan 0.2mm nozzle'a çevirdiğimde "Hız" kısmındaki ayarlar nerdeyse yarı yarıya düşüyor bu da baskı alırken yüzeyde aşırı parlamalara neden oluyor. 0.2mm nozzle kullanırken hızı 0.4mm deki ayarlara çekersem bir sıkıntı olur mu ?

Çözüldü 0.2mm nozzle ve 0.4mm nozzle ile hız farkı

Ayarları 0.4mm nozzle dan 0.2mm nozzle'a çevirdiğimde "Hız" kısmındaki ayarlar nerdeyse yarı yarıya düşüyor bu da baskı alırken yüzeyde aşırı parlamalara neden oluyor. 0.2mm nozzle kullanırken hızı 0.4mm deki ayarlara çekersem bir sıkıntı olur mu ?
akış 4 kata yakın azalır nozul tıkanır vs yanı boyle bırseye gerek yok
Konu açmadan önce deneyerek göreyim dedim ancak yazıcının başında kalmak için fırsatım olmuyor ne olur ne olmaz diye hızı arttırıp yazıcının başından gitmekte istemiyorum

akış 4 kata yakın azalır nozul tıkanır vs yanı boyle bırseye gerek yok

Çözüm
Geri